Teambaseret stresscoaching

Stå stærkt imod stress som team

Oplever I at samarbejdet af og til er vanskeligt, når hverdagen bliver hektisk? Tænker I at opgaverne måske kunne være fordelt mere hensigtsmæssigt imellem jer, men ved ikke hvordan I får gjort dette? Måske I har oplevet lidt for meget stress i jeres team også? I fald er I ikke de eneste, men der er håb forude. Et personligt tilrettelagt teamprocesforløb kan hjælpe jer med at gå styrket videre i jeres teamsamarbejde. 

Forløbet

⦁ Alle forløb starter med en indledende samtale, hvor teamets ønsker og udfordringer kortlægges, så formålet med forløbet er på plads.
⦁ Herefter modtager alle i teamet et personligt link til en talenttest, og modtager op til 1 1/2 times personlig feedback på denne. 
⦁ Herefter følger en teamproces dag, hvor vi gennemgår det samledes teams profiler med særligt fokus på styrker, oplevede udfordringer samt teamets samlede stressprofil. 
⦁ Dagen rundes af med en faciliteret proces, hvor teamet udarbejder en trivselsaftale, så den nye læring aktivt drages med ind i dagligedagen der følger. Der er mulighed for tilkøb af opsamlingsproces, hvis dette skønnes nødvendigt. 

Teambaseret stresscoaching

Alle procesforløb skræddersyes individuelt. Formålet med forløbet er at gøre dig og det samlede team mere bevidst om, hvilke personlige drivere der er tilstede i teamet, hvad der giver den enkelte energi og glæde, samt hvilke der dræner for energi, og gøre denne indsigt til en kollektiv forståelse, som der aktivt kan handles på. Endemålet er en større personlig og kollektiv indsigt og nye strategier til at samarbejde mere stressfrit.

Din investering

fra 20.000,-

Øvrige ydelser

Individuel stresscoaching

Er du på randen af en stresssygemelding eller på vej tilbage fra en? Talenttesten og stresscoaching kan hjælpe dig med at genfinde og bevare fodfæstet.

Foredrag om stressforebyggelse​​

Stress skal forebygges med afsæt i både den enkelte og teamet. Det kan alle lære. I oplægget folder jeg ud hvordan, og give et indblik hvad den nyeste forskning siger om trivsel.

Rekruttering

Vil du flyvende fra start med din kommende leder eller medarbejder? Så er talentbaseret rekruttering svaret. Effektivitet og produktivitet hænger nemlig også sammen med trivsel. Find det rigtige kandidat fit.