Individuel stresscoaching

Stå stærkt imod personlig stress

Oplever du at batterierne er helt flade efter endt arbejdsdag? Eller er du på vej tilbage fra en stresssygemelding? Så er et personligt samtaleforløb præcist hvad du mangler, for at gå styrket videre i dit arbejdsliv. 

Forløbet

⦁ Alle forløb starter med en indledende screeningssamtale, hvor dine personlige udfordringer og ønsker  gennemgås, sammen med formålet med forløbet
⦁ Herefter modtager du et link til en personlig talenttest, og modtager op til 1 1/2 times personlig feedback
⦁ Herefter følger min. 4 coachingssamtaler, hvor vi gennemgår de personligt oplevede udfordringer du står med og bygger nye strategier
⦁ Forløbet rundes af med en opsamlende og afrundende samtale, så dine nye læring står skarp og kan dig effektivt videre i dit liv

Individuel stresscoaching

Alle samtaleforløb skræddersyes individuelt. Formålet med samtalerne er at gøre dig mere bevidst om, hvilke personlige drivere du har der giver dig energi og glæde, samt hvilke der dræner dig for energi. De fleste behøver også redskaber til at reducere stress i hverdagen. Endemålet er en større personlig indsigt og nye strategier til at leve mere stressfrit.

Din investering

fra 17.500,-

Øvrige ydelser

Teambaseret stresscoaching

En kæde er ikke stærkere end det svageste led. Denne sandhed gælder også for teams. Lær hvordan jeres team kan blive højtfungerende uden stress.

Foredrag om stressforebyggelse​​

Stress skal forebygges med afsæt i både den enkelte og teamet. Det kan alle lære. I oplægget folder jeg ud hvordan, og give et indblik hvad den nyeste forskning siger om trivsel.

Rekruttering

Vil du flyvende fra start med din kommende leder eller medarbejder? Så er talentbaseret rekruttering svaret. Effektivitet og produktivitet hænger nemlig også sammen med trivsel. Find det rigtige kandidat fit.